0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Rechte banken

Ben je op zoek naar een nieuw bankstel? Ontdek dan onze mooie collectie en kies een bankstel dat perfect past in jouw interieur, wellicht een hoekbank? Kies je voor een leren bankstel, of liever een bankstel van stof? Moet jouw bankstel een opvallende kleur hebben, of liever neutraal? Een bankstel is een echte blikvanger in je woonkamer, daarom is het belangrijk dat je een bankstel kiest dat goed past binnen jouw interieur en jouw leefgewoonten.

Woonkamer bank

Een woonkamer bank is misschien wel het meest gebruikte meubel in je huis. De ultieme plek om na een lange werkdag te relaxen met je favoriete serie of bij te kletsen met vrienden en familie. Als je op zoek gaat naar een nieuw bankstel is het belangrijk om na te denken over de grootte en te bepalen of je een 2-zit, 3-zit of 4-zit bankstel wilt of liever een hoekbank. Als je met veel mensen samenwoont is een 3-zit, 4-zit of hoekbank misschien een goede optie. Als je wat minder ruimte hebt voor je woonkamer bank, is een 2-zit een betere optie. Een bankstel moet namelijk wel passen in je woonkamer. Als je weet hoe groot je woonkamer bank moet zijn, kan je daarna bepalen welk type design bankstel het beste past in jouw interieur.

Een woonkamer bank die past in jouw interieur

Heb je al een moodboard gemaakt? Of weet je precies waarnaar je op zoek bent als het gaat om jouw woonkamer bank? Je kunt namelijk kiezen uit een bankstel die uitstekend binnen een industriële woonkamer past, of een bankstel die bijvoorbeeld beter past bij een landelijke woonkamer. Een bankstel kan je woonkamer direct een andere uitstraling geven.
Hou daarnaast ook rekening met de locatie van je woonkamer bank. Je kan een bankstel tegen de muur zetten, maar ook midden in de kamer. Daardoor kan je woonkamer ruimtelijker ogen en heb je ruimte om een dressoir kast tegen de muur te plaatsen. Een bankstel op hogere poten oogt ook ruimtelijker.

Een bankstel kopen

Wil je een bankstel kopen? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Nu dat je weet waar je allemaal rekening mee kunt houden, hoeft een bankstel kopen niet ingewikkeld te zijn. Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve, duurzame meubels met ruime keuze. Een bankstel kopen doe je veilig op meuby.nl met iDeal, Creditcard of Paypal.

 Alle hoekbanken |

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15