0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Hoekbanken

Wil je een bank kopen? Eentje waar je met je hele gezin op neer kan ploffen of waar lang uit op kunt liggen? Gewoon omdat je dat hebt verdiend. Ultiem relaxen doe je op een hoekbank. Naast dat de hoekbank lekker moet zitten moet de bank er ook mooi uitzien. Want, het oog wil ook wat. Meuby Wonen begrijpt dat als geen ander. Ontdek alle stijlvolle hoekbanken.

Voordelen hoekbank

Je kunt heerlijk op een hoekbank loungen. Je kunt je benen strekken en heerlijk languit liggen. Nog een voordeel van een hoekbank is dat je met een hoekbank gemakkelijk meer zitruimte creëert. Met een hoekbank heb je nooit meer een tekort aan zitplekken. Zo hoeven je vrienden en familie tijdens verjaardagen en feestjes nooit meer op een kruk of eetkamerstoel te zitten. Wel zo fijn!

Soorten en maten hoekbank

Een hoekbank komt in meerdere uitvoeringen, je kunt kiezen voor een kleine hoekbank, hoekbank van leer, hoekbank van stof of een velvet hoekbank. Een hoekbank komt zowel in een kleine als in een grote woonruimte tot zijn recht. Je kunt een grote ruimte opdelen met een hoekbank. Zo kun je ervoor kiezen de hoekbank niet tegen een muur te zetten maar juist een eiland te creëren. Plaats je zithoek bijvoorbeeld op een groot vloerkleed in het midden van de kamer of plaats een dressoir achter de bank. Deze opstelling geeft dat luxe chique gevoel.

Optimaal de ruimte benutten

Woon je klein? Geen probleem. Met een hoekbank benut je de ruimte optimaal. Er gaat geen ruimte verloren en je creëert meer zitplaatsen. Veel mensen denken dat een hoekbank door haar grote niet geschikt is voor een kleine ruimte. Het tegendeel is waar! Een hoekbank geeft rust in je interieur in tegenstelling tot allerlei losse meubelstukken. Tip: kies in een kleine woonruimte voor een ranke hoekbank op hoge pootjes en plaats de bank niet strak tegen een muur. Dit bevordert het ruimtelijk effect!

Hoekbank kopen?

En welk hoekbank past bij jou? Heb je al iets in het vizier? Als je voor een hoekbank van Meuby Boers kiest, kies je voor een statement piece. Hou je juist van een industriële woonstijl of juist van een landelijke woonstijl? Welke woonstijl je ook mooi vindt, bij Meuby Boes vind je geheid een hoekbank dat bij jou interieur past!

Alle banken |

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15