0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Salontafels van mangohout

Met een salontafel van mangohout haal je de warmte in huis

Ben je op zoek naar een nieuwe salontafel van mangohout? Het verhoogt niet alleen de sfeer in je woonkamer, maar je haalt ook nog eens de warmte in huis. Maar dat is niet het enige. Een mangohouten salontafel is naast een lust voor het oog ook nog eens enorm praktisch. Zo heb je je hapje en drankje altijd binnen handbereik, wanneer je je favoriete Netflix-serie aan het kijken bent. Daarnaast leent een salontafel zich perfect om je favoriete voorwerpen te showen. Heb je liever wat meer rust? Dan laat je de tafel toch lekker leeg? Want ook zonder decoraties is het al een echte blikvanger.

Een mangohouten salontafel is duurzaam

Met een mangohouten salontafel haal je tevens een duurzaam meubel in huis. Het hout is afkomstig van de mangoboom, zoals de naam al doet verklappen. Deze groeien voornamelijk in Zuidoost-Azië. Het soort mangohout dat we in Nederland kennen, komt vrijwel altijd uit India. De bomen zijn er in eerste instantie voor de productie van mango’s. Pas wanneer een mangoboom niet of nauwelijks meer bijdraagt aan de voedselproductie, wordt deze gekapt. Met de aanschaf van een salontafel van mangohout denk je dus niet alleen aan jezelf, maar draag je ook nog eens een steentje bij aan het milieu.

Geen enkele salontafel van mangohout is hetzelfde

Nadat een mangoboom is gekapt, begint als het ware het tweede leven. Mangobomen staan erom bekend erg lang en dik te worden. Zo kan een mangoboom wel een omtrek hebben van vijf meter! Daarmee is het hout uitermate geschikt om meubels mee te maken. En dus zijn er ook talloze mangohouten salontafels te verkrijgen. Deze staan bekend om hun stevigheid en lange levensduur. Het hebben van veel kleurschakeringen is een andere bekende eigenschap van mangohout. Geen enkele salontafel van mangohout is daardoor exact hetzelfde, wat zorgt voor een unieke sfeer en uitstraling in je woonkamer.

Het onderhoud van jouw mangohouten tafel

Het onderhoud van een salontafel mango is erg eenvoudig. Doordat het hout erg stevig is, hoef jij er niet veel aan te doen. Wij raden aan om jouw salontafel van mangohout een paar keer te besmeren met meubelolie. Het olie zorgt ervoor dat het hout er levendig uit blijft zien. De nerven blijven de unieke uitstraling behouden en zorgen ervoor dat jouw mangohout salontafel er jarenlang mooi uit blijft zien. Zo is én blijft de salontafel van mangohout een echte blikvanger in jouw interieur!

Wil je een salontafel van mangohout kopen?

Wil je graag een mangohouten salontafel kopen, maar zou je hier wel wat hulp bij willen? Wij adviseren je maar wat graag en helpen je bij het kiezen van de juiste. Weet je al welke salontafel mango jij wil? Een salontafel van mangohout is eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Zoek je toch wat anders en denk je meer te hebben aan bijvoorbeeld een nieuwe eettafel van mangohout? Ook dit behoort tot ons uitgebreide assortiment. Kom je er niet uit? Schroom dan niet onze hulp in te schakelen, want onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder!

Alle salontafels | Alle industriële salontafels

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15