0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Salontafels

Een salontafel is onmisbaar in iedere woning

Een huiskamer kan niet zonder salontafel. Het is een vrijwel onmisbaar meubelstuk. In bijna iedere woning is dan ook wel een salontafel te vinden. Om een hapje en drankje neer te zetten, of je voeten te stallen wanneer je languit televisie aan het kijken bent. Een salontafel staat dan ook altijd dicht bij je bank en televisie. Het is een feite een kleinere variant van je eettafel. Een salontafel moet dan ook goed passen bij je overige interieur. De sfeer en stijl zijn belangrijke aandachtspunten, om een fraai geheel te creëren. Gelukkig heeft Meuby Wonen een enorm groot aanbod, waardoor er voor iedereen wel een passende salontafel te vinden is.

Salontafel van hout

Zoals we al zeiden zijn salontafels te verkrijgen in verschillende soorten en maten. En ook in diverse materialen. Misschien wist je het al, maar bij Meuby Wonen hebben we een voorliefde voor houten meubels. En mangohout in het bijzonder. Deze zijn al jarenlang erg populair. Houten salontafels zijn te verkrijgen in verschillende vormen. Van klein tot groot en van rond tot rechthoekig. Belangrijk is dat je goed inzichtelijk hebt of de salontafel qua afmetingen bij je interieur en in je ruimte past. Een voordeel van een mangohouten salontafel is dat het bij vrijwel alle kleuren goed staat. Of het hierbij nou gaat om je bank, vloerkleed, kast of wand.

Een robuuste salontafel

Een salontafel moet niet alleen praktisch zijn, maar er ook nog eens goed uitzien. Wil je zeker weten dat je een goede keuze maakt? Ga dan voor een robuuste salontafel. Het is een lust voor het oog. Naast dat deze tafel enorm stevig is, heeft het ook nog eens een stijlvol design. Bij Meuby Wonen combineren we ons favoriete mangohout graag met staal, waardoor er een robuuste uitstraling ontstaat. En dit past ook nog eens bij vrijwel iedere woonstijl. Hierdoor ontstaat er een evenwichtig geheel, waar je helemaal tot rust kunt komen.

Salontafel kopen?

Ben je er inmiddels heilig van overtuigd dat je een salontafel wilt kopen? In onze webshop zie je een groot aanbod van tafels waar wij fan van zijn. En aangezien jij net zo enthousiast bent, zit er ook voor jou wel wat tussen! Bestellen is heel eenvoudig. Kom je er niet uit? Schroom dan niet onze hulp in te schakelen. Ben je niet op zoek naar een salontafel, maar wil je bijvoorbeeld een nieuwe eettafel kopen voor in je woonkamer? Ook dan helpen wij je graag!

Alle tafels | Alle industriële tafels | Alle eettafels

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15