0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Industriële tafels

Wil jij jouw eetkamer van een nieuwe uitstraling voorzien met een tafel? Groot gelijk! Het is een echte eyecatcher, die vaak centraal staat in een woning en dan ook voor gezelligheid en sfeer moet zorgen. Met een industriële tafel van Meuby Wonen ben je verzekerd van een unieke en stoere uitstraling, waardoor je altijd in stijl aan tafel gaat. Wij hebben een uitgebreid aanbod in allerlei soorten en maten. Hierdoor lukt het vrijwel iedereen om te slagen bij Meuby Wonen. En dat is ook onze bedoeling. Want heb je ooit een woning gezien zonder tafel? Wij denken van niet: ze zijn onmisbaar in iedere woning.

Industriële tafels in verschillende soorten en maten

De zoektocht naar een nieuwe tafel is geen eenvoudige. Het is een weloverwogen keuze waar goed over nagedacht moet worden. Zoals gezegd heeft Meuby Wonen industriële tafels in verschillende soorten en maten. Heb je een groot gezin? Dan ligt het voor hand om ook voor een grotere tafel te kiezen. Ben je in je eentje, of met z’n tweetjes? Dan hoeft het allemaal niet zo ruim. Gelukkig hebben we ook kleinere varianten. De vorm van de industriële tafel is eveneens van belang. Een ronde, ovale, of toch een traditionele rechthoekige? Vind je het lastig om te kiezen? Wij delen onze kennis en expertise maar wat graag met je!

Een industriële tafel gecombineerd met hout

Bij Meuby Wonen combineren we onze industriële tafels maar wat graag met hout. Het hout zorgt voor rust en warmte, gecombineerd met een stoere uitstraling dankzij het industriële uiterlijk. Daarnaast gaat een industriële tafel van Meuby Wonen ook nog eens enorm lang mee. Ze zijn namelijk oersterk, waardoor jij lang plezier hebt van je nieuwe aanwinst. Ben jij al klaar om lekker te borrelen met familie en vrienden of overheerlijk te eten met je gezin?

Industriële tafel kopen?

Wil je graag een nieuwe industriële tafel kopen? Meuby Wonen heeft de keuze uit een eettafel en een salontafel. Wat je ook kiest, wij helpen je maar wat graag in de zoektocht naar jouw droomtafel. Dus kom je er niet uit: aarzel niet en trek gewoon aan de bel. Want daar zijn wij voor. Ben je al helemaal overtuigd en weet je al welke industriële tafel het moet worden? Dan is bestellen in onze online webshop een fluitje van een cent. Heb je nog wel wat vragen? Schroom dan vooral niet om ze te stellen!

Alle tafels | Alle eettafels | Alle salontafels |

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15