0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Industriële eettafels

Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel? Dan zit je goed bij Meuby Wonen! Wij beschikken over een groot en uitgebreid assortiment in verschillende kleuren en formaten. Van kleine tafels voor de wat knussere woningen tot grote tafels voor diegenen met iets meer ruimte. Zodoende is er voor elk wat wils, want een industriële eettafel mag niet ontbreken in jouw interieur. Het is hét pronkstuk in de eetkamer. Een must-have voor je huis!

Kies de juiste industriële eettafel

Of je nou een kop koffie wilt drinken met familie, borrelen met vrienden of wilt eten met het gezin: industriële eettafels worden allang niet meer gebruikt om aan te eten. Het kiezen van de juiste vorm en een geschikt formaat is dan ook erg belangrijk. Meuby Wonen heeft vierkante eettafels, maar ook ronde. De ruimte rondom de tafel is van belang. Bij een ronde eettafel moet deze uiteraard groter zijn, omdat je eromheen moet kunnen lopen. Ook de hoogte van je nieuwe industriële eettafel moet je niet vergeten. Het zou natuurlijk doodzonde zijn als die nieuw aangeschafte stoelen er niet onder passen. Vind je het lastig om te kiezen? Of wil je zeker weten dat je de juiste koop? Wij zijn er voor al je vragen!

Industriële eettafel met hout

De prachtige industriële eettafels van Meuby Wonen worden gecombineerd met hout. Dit is een veelgebruikt materiaal in een industrieel interieur. Het zorgt voor een unieke combinatie tussen rust en warmte enerzijds en een stoere en robuuste uitstraling anderzijds. Daarnaast zijn onze industriële eettafels ook nog eens enorm duurzaam. Ze gaan namelijk erg lang mee. Met een industriële eettafel van Meuby Wonen ben je jarenlang verzekerd van plezier in jouw eetkamer. En dat allemaal volledig naar je eigen wens.

Industriële eettafel kopen

Ben je er inmiddels heilig van overtuigd dat je een industriële eettafel wilt kopen? In onze webshop zie je een groot aanbod van industriële eettafels waar wij fan van zijn. En aangezien jij net zo enthousiast bent, zit er ook voor jou wel wat tussen! Bestellen in onze online webshop is heel eenvoudig. Kom je er niet uit? Schroom dan niet onze hulp in te schakelen. Ben je niet op zoek naar een eettafel, maar wil je bijvoorbeeld een nieuwe industriële salontafel kopen voor in je woonkamer? Wat je ook kiest, wij helpen je maar wat graag in de zoektocht naar jouw droomtafel. Dus kom je er niet uit: aarzel niet en trek gewoon aan de bel.

Alle eettafels | Alle eettafels mangohout | Alle eettafels acaciahout

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15