0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Eettafels Acaciahout

Wat maakt een acacia eettafel tot een uitstekende keuze?

Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel? Dan is een eettafel van acaciahout een uitstekende keuze! Waarom? Een eettafel van acaciahout is een warme en duurzame houtsoort, gemaakt van de acacia loofboom. Deze loofboom groeit in Europa, Australië en Amerika en staat bekend om zijn mooie bloemen. De stammen zijn enkele decimeters dik. Het hout kenmerkt zich door de prachtige kleurschakeringen, de mooie vlamtekeningen en de warme kleur. Dit onderscheidt een acaciahouten eettafel van andere eettafels. Ieder acacia eettafel is karakteristiek en heeft zijn eigen unieke uitstraling.

Duurzaam en eindeloze combinaties met een acacia eettafel

Een acaciahouten eettafel is een duurzaam product. Het acaciahout is erg hard, waardoor de tafel niet makkelijk slijt. Het hout van de acaciaboom is wel drie keer zo hard als kastanje, grenen of dennenhout. Daardoor gaat een acaciahouten eettafel ook veel langer mee, wat ten goede komt van de duurzaamheid. Doordat iedere tafel er uniek uit ziet, is het eindeloos te combineren in jouw interieur. Het rode hout en de massieve uitstraling zorgt voor een stoere, industriële look. Zo past een eettafel van acaciahout bijvoorbeeld goed bij metalen accessoires. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bezoek dan eens onze inspiratie pagina!

Hoe onderhoud je een acaciahouten eettafel?

Het onderhouden van een acacia eettafel is eenvoudig. Door de eettafel af en toe in te lakken, blijft de tafel zijn originele staat houden. Vocht van buitenaf zal de tafel niet in kunnen trekken. Hierdoor blijft de unieke uitstraling van de acacia houten eettafel behouden. De natuurlijke lijnen die kenmerkend zijn voor een acacia eettafel, blijven zo jarenlang zichtbaar. Heb je vragen over het onderhoud? Meuby Wonen staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je van vakkundig advies te voorzien.

Acacia eettafel kopen?

Wanneer jij een acaciahouten eettafel wilt aanschaffen, ben je bij Meuby Wonen aan het juiste adres. Wij gaan altijd met de nieuwste trends mee en geven wel tot 51% korting! Ben je toch niet tevreden over jouw acacia eettafel? Dan kan je het binnen 14 dagen retourneren en krijg je het complete aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder!

Alle eettafels | Alle eettafels mangohout | Alle industriële eettafels |

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15