0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Eettafels

De juiste eettafel

Het kopen van de juiste eettafel is geen eenvoudige opgave. Het is namelijk één van de belangrijkste plekken in het huis. Aan de eettafel start de dag met het ontbijt, waarna iedereen de deur uitvliegt en ’s avonds weer samen komt voor het avondeten. Werk je veel thuis? Dan fungeert het vaak ook nog eens als je werkplek. Of wat dacht je van de weekenden? Wanneer er familie en vrienden op bezoek komen? Kortom, een eettafel moet niet alleen praktisch zijn, maar ook wat toevoegen aan de sfeer en uitstraling in je woning.

Soorten eetkamertafels

Als je eindelijk voor ogen hebt waar je eetkamertafel allemaal aan moet voldoen, komt de volgende uitdaging. Want het aanbod, ook bij Meuby Wonen, is enorm uitgebreid. Denk maar eens aan de vorm. Wil je een traditionele rechthoekige tafel? Of ben je meer van de ronde of ovale vormen? Het neemt gewoonweg even de nodige tijd in beslag om uit te vogelen welke tafel het beste tot zijn recht komt in jouw woning. Een belangrijke pijler hierin is dat je goed in kaart brengt hoe de ruimte rondom je tafel eruitziet.

Aandachtspunten bij een eettafel

Bij een ronde tafel moet er namelijk veel ruimte om de tafel heen zijn, zodat iedereen goed aan kan schuiven. Heb je iets minder ruimte? Dan zie je vaak dat mensen kiezen voor een rechthoekige tafel. Maar wees gerust, uiteindelijk is er voor iedereen een tafel die bij hem of haar past. Bij die zoektocht helpen wij je graag. Dus heb je een vraag of wil je advies over de juiste tafel voor jouw eetkamer? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Het totaalplaatje van een eettafel

Een ander belangrijk aandachtspunt bij het kiezen van de juiste tafel, zijn de stoelen. Niet alleen omdat deze eveneens de nodige ruimte in beslag nemen, maar ook voor het totaalplaatje. Welke kleur hebben de stoelen? Van welk materiaal zijn ze gemaakt? Hebben ze leuningen? Het zijn zomaar een aantal zaken waar je goed over na moeten denken bij de aanschaf van een nieuwe eettafel.

Eettafel kopen

Een eettafel die wij aanraden om te kopen, is een eettafel van mangohout. Dankzij deze fraaie houtsoort heeft deze tafel een warme en unieke uitstraling. Daarnaast is mangohout ook nog eens enorm duurzaam en daardoor kun je jaren genieten van je tafel. Ben je niet op zoek naar een eettafel, maar wil je bijvoorbeeld een nieuwe salontafel kopen voor in je woonkamer? Ook dan zit je goed bij Meuby Wonen!

Alle tafels | Alle industriële tafelsAlle salontafels |

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15