0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Tafels

Stijlvolle eettafels

Tafels zijn onmisbaar in je woning. Heb je ooit een huis gezien zonder? Inderdaad, die kans is zeer klein. Een tafel wordt niet alleen gebruikt om te eten, maar ook steeds vaker om aan te werken. Of bijvoorbeeld om een spelletje te spelen, met vrienden te borrelen of je kinderen te helpen met hun huiswerk. Een tafel staat vaak centraal in een ruimte en moet gezelligheid en sfeer uitstralen. Want het is één van de blikvangers in je huis. Een tafel moet dan ook bij je passen. En daar helpen wij je maar wat graag bij!

Welk eettafel past bij jou?

Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel? Het is belangrijk hier goed over na te denken. Een eettafel staat in veel woningen centraal. Het is de plek waar je als gezin samenkomt, samen eet, gesprekken hebt en ervaringen deelt. Net als alle meubels zijn ook eettafels te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Het is maar net wat je wilt. Heb je een groot gezin? Dan moet er logischerwijs ook een grote tafel komen. Woon je met z’n tweetjes? Dan is een iets kleinere variant ook een prima optie. En dan de vorm? Wordt het een traditionele rechthoekige tafel? Of heb je toch liever een ronde of ovale? Je merkt het al, het kiezen van de juiste eettafel is niet eenvoudig. Kom je er niet uit? Schroom dan niet de hulp van Meuby Wonen in te schakelen.

Salontafels voor ieder interieur

Naast een eettafel hechten de meeste mensen eveneens veel waarde aan een salontafel. Deze heeft vaak ook een belangrijke plek in je huis: de woonkamer. Een salontafel is allang niet meer enkel en alleen bedoeld om je kopje thee, wijntje of biertje neer te zetten. Een salontafel heeft namelijk een groot aandeel in de sfeer die je woning uitstraalt. Het is letterlijk het middelpunt van je woonkamer. Het zijn echte eyecatchers, die goed moeten passen bij je overige interieur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je bank, je tv-meubel en de kleur van je muren. Zo weet je in ieder geval dat je een stijlvol geheel creëert.

Eettafel of salontafel kopen?

Ben je van plan een nieuwe eettafel of salontafel te kopen? Neem dan eens een kijkje in ons gevarieerde en zeer uitgebreide assortiment. De tafels zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Heb je hulp of advies van ons nodig? Stel dan vooral je vragen, want daar zijn we voor!

Alle industriële tafels | Alle eettafels | Alle salontafels |

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15