Retourneren

Retournering

Ik ben niet tevreden met mijn bestelling; kan ik deze retourneren?
Dit is uiteraard mogelijk. Het product moet je zelf terugbrengen naar ons magazijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren, de eventuele ontstane schade en/of kosten. Het adres hiervan is: Berfloweg 41C Hengelo. Producten kunnen aangemeld voor retour worden binnen 14 dagen na ontvangst. Hierna heb je 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.  Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Retourneer je de gehele bestelling? Dan ontvang je het totale aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen van ons terug.

Ben je van plan te retourneren?
Neem dan van tevoren even contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of door te mailen naar info@meuby.nl

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen; wat nu?
Allereerst natuurlijk onze excuses. Je kunt het best direct een retouraanvraag doen door contact met ons op te nemen. Dit kan via een van onze contactmethodes. Je aanvraag wordt binnen maximaal 24 uur in behandeling genomen en wordt naar tevredenheid opgelost!

Ik wil een bestelling retourneren; wat moet ik doen?
Neem in ieder geval eerst contact met ons op voordat je een retourzending doet, dit kan via een van onze contact methodes. Dan helpen we je daar verder mee.

Hoe werkt het retourproces precies?
De consument zorgt er zelf voor dat het product bij ons terug komt. Let erop tijdens het retourneren dat je het product – indien redelijkerwijze mogelijk – weer zo verzendt als die aangekomen is en zorg dat het product, voor zover dat kan, in originele verpakking retour gestuurd wordt.  Wij nemen een retourzending niet in behandeling als het product is beschadigd doordat het niet goed verpakt is.