0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Wandkasten Mangohout

Ben je op zoek naar een wandkast mangohout? Mangohout heeft door zijn unieke nerfstructuur een authentieke en stoere uitstraling. Een mangohouten wandkast past hierdoor perfect in een industrieel interieur. In onze webshop vind je prachtige handgemaakte mangohouten wandkasten. Bekijk de collectie en vind jouw unieke wandkast van mangohout.

Herkomst wandkast mangohout

Mangohout is een natuurproduct. De mangoboom wordt pas gekapt wanneer de mangoboom geen mango’s meer produceert. Het hout van de mangoboom krijgt een tweede leven en wordt gebruikt om meubels van te maken. Een mangohouten wandkast is dus een duurzame keuze! Wat mangohout zo mooi maakt zijn de unieke tekeningen die je in het hout terug ziet en de prachtige goudbruine kleur. Doordat mangohout een natuurproduct is, is iedere wandkast van mangohout uniek.

Voordelen mangohout wandkast

Mangohout heeft velen voordelen. Mangohout is mooi te combineren met ijzer en staal en past goed in een industrieel interieur. Daarnaast is het hout sterk en heeft het weinig onderhoud nodig. Een wandkast van mangohout geeft sfeer en past bij vrijwel elke woonstijl. Ga bijvoorbeeld voor een industriële look en kies voor een robuuste en stoere wandkast van mangohout.

Een open wandkast mangohout

Een wandkast van mangohout komt in allerlei varianten en formaten. Meuby Wonen heeft zowel open wandkasten als een dichte wandkast van mangohout in onze collectie. Voor elke ruimte hebben we een passende opbergoplossing. Wil je je spullen uit het zicht opbergen? Dan is een wandkast van mangohout met deuren iets voor jou. Wil je jouw design met woonaccessoires en eyecatchers showen? Dan is een open mangohouten wandkast iets voor jou. Heb je een wandkast van mangohout of een ander meubelstuk gezien die aan jouw wensen voldoet maar twijfel je nog? We laten je graag zien hoe onze meubelstukken bij tevreden klanten in huis staan. Bekijk de ‘bij onze klanten thuis’ pagina. We helpen je graag bij je aankoop van een mooie industriële wandkast van mangohout.

Het onderhoud van een wandkast mangohout

Zoals gezegd heeft een mangohouten wandkast erg weinig onderhoud nodig. Een wandkast van mangohout is het best te onderhouden door deze een paar keer per jaar in te smeren met meubelolie. Dat kun je dan weer droog maken met een lichtvochtige of droge doek. Jouw wandkast van mangohout lijkt weer als nieuw en gaat nog jarenlang mee. Mangohout staat namelijk bekend om zijn lange levensduur. De mangohout is namelijk de dikste houtsoort, waardoor het erg stevig is. De bomen kunnen wel een omtrek van vijf meter hebben! Het mangohout wordt verscheept vanuit India, dat vol staat met mangobomen. Daar worden de bomen pas gekapt als zij geen goede mango’s meer leveren. Het kopen van een wandkast van mangohout is dus ook nog een duurzame keuze!

Wandkast mangohout online kopen

Heb je vragen over één van onze producten of heb je hulp nodig bij het maken van de beste keuze? Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Bel +31(0)74 205 12 15 en laat je adviseren door echte vakmensen. Neem snel een kijkje op onze webshop en vind een wandkast van mangohout dat bij jouw wooninrichting past!

Alle wandkasten | Alle industriële wandkasten

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15