0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

TV-meubels

Een tv-meubel is multifunctioneel

Het kopen van een geschikt tv-meubel kan best een lastige opgave zijn. Deze moet namelijk niet alleen maar praktisch en functioneel zijn, maar ook nog eens bijdragen aan een sfeervolle inrichting van je woonkamer. Een tv-meubel is het rustpunt voor je televisie, al zie je ook steeds vaker dat televisies aan de muur worden opgehangen. Maar ook dan is een tv-meubel nog van groot belang. Stel je eens voor wat een zooitje het zou zijn, als alle kabels van je media-apparatuur – en dat zijn er door de jaren heen steeds meer geworden – in het zicht liggen? Dat wil je toch niet?

TV-kasten dragen bij aan een opgeruimde woonkamer

Gelukkig biedt een tv-kast, zoals een tv-meubel in de volksmond ook wel wordt genoemd, uitkomst. De kabels zijn eenvoudig en netjes weg te werken dankzij het gat aan de achterkant. Deze kabeldoorvoer zorgt ervoor dat snoeren verdwijnen en je tv-kast opgeruimd en rustig oogt. Vaak zie je dat dergelijke meubels uitgerust zijn met één of meerdere lades. Handig, want hier kun je bijvoorbeeld je spelcomputer of die van je kinderen kwijt. Ben je niet zo’n fanatieke gamer? Dan lenen deze opbergvakken zich ook perfect voor bijvoorbeeld je dvd-collectie of afstandsbedieningen.

Wil je een tv-meubel kopen?

Veel Nederlanders spenderen veel van hun vrije tijd voor de buis. Zeker met de opkomst van streamingsdiensten als Netflix en Videoland is het hebben van een goede televisie steeds belangrijker geworden. En dan mag een fraaie kast niet ontbreken. Twijfel je welk tv-meubel je moet kopen? Bij Meuby Wonen hebben we tv-meubels in allerlei soorten en maten én verschillende stijlen.

Tip bij het kopen van een tv-kast

Wil je een tipje van ons? Koop dan een mangohouten tv-meubel. Met deze houtsoort creëer je rust en warmte, maar krijgt je woonkamer ook een stoere uitstraling. Wel is het van belang dat je de verhoudingen van je ruimte goed in kaart hebt gebracht. Denk hierbij aan de looplijnen en zorg voor voldoende afstand tussen de tv-kast en je bank. Daarnaast moet je ook aandacht schenken aan de hoogte. Je wilt natuurlijk geen last krijgen van je nek tijdens een televisieavondje.

Meuby Wonen helpt je graag

Kom je er niet uit en zou je graag wat hulp willen? Wij adviseren je maar wat graag en helpen je bij het kiezen van je nieuwe tv-kast. Weet je al welke je wilt? De meubels zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Zoek je toch wat anders en denk je meer te hebben aan een buffetkast of dressoir? Ook dit behoort tot ons uitgebreide assortiment!

Alle industriële tv meubels | Alle mangohouten tv meubels

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15