0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Industriële kasten

Ben je op zoek naar een nieuwe kast? Zo’n eentje die een stoere en robuuste uitstraling combineert met een unieke sfeer? Dan kunnen wij je verder helpen! Meuby Wonen heeft een ruim assortiment aan industriële kasten, die je woonkamer helemaal afmaken. Want ze zijn dankzij de extra opbergruimte niet enkel en alleen praktisch van waarde, maar het is ook nog eens een fraai pronkstuk in je interieur.

Groot aanbod van industriële kasten

Zoals gezegd hebben we een groot aanbod van industriële kasten. Van buffetkasten tot dressoirs, maar ook als je een nieuw tv-meubel zoekt zit je goed bij Meuby Wonen. Ze zorgen voor een ruige look in je huis, doordat de constructiedetails niet worden weggewerkt. Een fraaie blikvanger, die een weldoordachte keuze verdient. De meeste mensen spenderen veel van hun vrije tijd in de woonkamer. En dan wil je er natuurlijk wel lekker bijzitten.

Een industriële kast is een waardevolle toevoeging aan je huis

Een industriële kast is een waardevolle toevoeging aan je huis. En te verkrijgen in verschillende soorten en maten, zodat er voor elk wel wat wils is. Daarnaast is een industriële kast perfect te combineren met andere meubels of accessoires in je woning. Eén ding is in ieder geval zeker: met een industriële kast van Meuby Wonen ben je verzekerd van de beste kwaliteit. En dat altijd tegen een betaalbare prijs.

Wat is belangrijk bij het kopen van een industriële kast?

Wel is het goed om een aantal zaken te overwegen voordat je een industriële kast in huis haalt. Zo moet er genoeg ruimte zijn, zeker wanneer je kast bijvoorbeeld in een gang of hal wordt geplaatst. Maar ook de functie van de kast is belangrijk. Wil je er allerlei decoratie op kwijt? Ga dan voor een open kast. Iets minder chaos? Dan is een dichte kast wat voor jou.

Industriële kast kopen?

Wil je graag een industriële kast kopen, maar twijfel je nog welke je moet hebben? Gelukkig heeft Meuby Wonen een ruim assortiment, waardoor er voor vrijwel iedereen wel wat tussen zit. Het is maar net wat je wenst.  Neem eens een kijkje bij de industriële varianten van de buffetkasten, dressoirs en tv-meubels. Online bestellen gaat vervolgens heel eenvoudig. Kom je er toch niet uit? Of heb je advies nodig? Trek dan gewoon aan de bel, want daar zijn wij voor! Meuby Wonen helpt je maar wat graag.

 

Alle kasten | Alle wandkasten | Alle buffetkasten | Alle dressoirs | Alle tv meubels

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15