0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Industriële dressoirs

Met een industrieel dressoir voeg je een prachtig meubelstuk toe aan je woning. De kasten kunnen gebruikt worden voor het opbergen van allerlei voorwerpen, waardoor er een einde komt aan al die rondslingerende spullen. Hierdoor blijft je huis er netjes en opgeruimd uitzien. Een dressoir is niet alleen praktisch, maar zorgt ook nog eens voor een unieke en stoere uitstraling in bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of hal. Het is maar net wat jouw voorkeur geniet, want industriële dressoirs zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten.

Een industrieel dressoir is een waardevolle toevoeging aan je huis

Daarnaast is een industrieel dressoir goed te combineren met het andere meubilair in je woning. Het is een waardevolle toevoeging, waarop je tevens al je accessoires kwijt kunt. Zoals je dierbaarste foto’s of stijlvolle glazen. Dat een dressoir een simpele en kleine kast is, is wel heel kort door de bocht. Maar dat een dressoir weinig ruime in beslag neemt, is wel een feit. Zoals gezegd is er boven op een industrieel dressoir nog voldoende ruimte om allerhande voorwerpen op de plaatsen.

Een industrieel dressoir is meer dan een doorsnee kast

Een industriële dressoirkast komt in verschillende ruimtes goed tot zijn recht. In een hal dient het vaak als mooie onderbreking van de lange muren. Vaak zie je dat een dressoir in deze ruimte wordt gebruikt op als opbergkast, voor bijvoorbeeld speelgoed of jassen die je slechts af en toe draagt. In de woonkamer heeft het niet enkel en alleen de functie van opbergkast. Veel mensen zetten hun televisie op een industrieel dressoir en gebruiken de onderste laden als opslag. Maar de multifunctionele kasten komen ook in slaapkamers goed tot hun recht. Bijvoorbeeld als veredelde kledingkast, om een televisie op te stallen en je favoriete leesvoer in kwijt te kunnen.

Wil je een industrieel dressoir kopen?

Wil je graag een industrieel dressoir kopen, maar twijfel je nog welke je moet hebben? Gelukkig heeft Meuby Wonen een ruim assortiment, waardoor er voor vrijwel iedereen wel wat tussen zit. Het is maar net wat je wenst. Is het gelukt om iets te vinden? Online bestellen gaat vervolgens heel eenvoudig in onze webshop. Kom je er onverhoopt toch niet uit? Heb je advies nodig, of ben je benieuwd naar onze industriële buffetkasten of industriële tv-meubels? Trek dan gewoon aan de bel, want daar zijn wij voor. Meuby Wonen helpt je maar wat graag in de zoektocht naar jouw nieuwste aanwinst!

Alle dressoirs | Alle mangohouten dressoirs |

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15