0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Dressoirs

Stijlvolle dressoirs

Ben je die rondslingerende spullen helemaal zat, maar heb je geen geschikte plek om ze op te bergen? Of wil je gewoon een fraai sierstuk toevoegen aan je woning? Denk dan eens aan een dressoir. Ze zijn ruim en ideaal als opbergruimte, waardoor je je huis netjes en opgeruimd houdt. Maar het is ook gewoon een heel mooi meubelstuk en goed te combineren met je al bestaande interieur. Bij Meuby Wonen hebben we dressoirs in allerlei stijlen, soorten en maten. We beschikken over een ruim assortiment, waardoor er voor bijna iedereen wel wat te kiezen valt.

Designvolle dressoir kast in jouw stijl

Een dressoir is eigenlijk gewoon een kleine kast die je tegen de muur zet. Het zorgt voor meer opbergruimte in je huis, zonder dat je woning te vol raakt vanwege een overvloed aan kasten. Een dressoir is dan een perfect alternatief. Daarnaast heeft een dressoir kast ook nog eens een prachtig uiterlijk. Het is met recht een waardevolle toevoeging aan je huis. Tevens zijn dressoirs eenvoudig te combineren met je andere meubels. En je kunt er al je accessoires op kwijt. Wat dacht je van je mooiste familiefoto’s, of stijlvolle vazen. Doordat een dressoir weinig ruimte in beslag neemt, is er boven de kast nog voldoende plek voor bijvoorbeeld een schilderij of spiegel.

Dressoir kopen?

Het kopen van het juiste dressoir is geen eenvoudige opgave. Er is volop keuze en vaak valt je oog op meerdere kasten. Bij Meuby Wonen helpen wij je graag om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het bespaart je niet alleen een bult keuzestress, maar zorgt er tevens voor dat je met het verkeerde dressoir thuiskomt. Een tip van ons: kies voor een dressoir gemaakt van mangohout. Hiermee creëer je een unieke, warme en toch stoere look.

Een dressoir in je woonkamer

Vaak zie je dat een dressoir in de woonkamer het beste tot zijn recht komt. Het is een perfect alternatief als je geen hoge kasten wilt. Want hoe meer opbergkasten je in je woonkamer stalt, hoe rommeliger deze vaak oogt. Wil je graag een dressoir kopen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Online bestellen is heel eenvoudig. Zoek je toch wat anders en denk je meer te hebben aan een buffetkast of tv-meubel? Ook deze meubels behoren tot ons uitgebreide assortiment. Kom je er niet uit? Schakel dan onze hulp in, want wij adviseren je maar wat graag!

Alle industriële dressoirs | Alle mangohouten dressoirs |

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15