0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Industriële buffetkasten

Met een industriële buffetkast van Meuby Wonen haal je een multifunctioneel meubel in huis. Dankzij de stoere uitstraling wordt er een ruige look gecreëerd, die op fraaie wijze zorgt voor een unieke sfeer in je woning. Maar dat is niet het enige voordeel van een industriële buffetkast. Want het zijn eigenlijk twee kasten in één. Een buffetkast heeft de opbergruimte van een dressoir, maar beschikt daarnaast ook nog eens over het uitstalvermogen van een vitrinekast. Bij Meuby Wonen ben je op de juiste plek. Wij hebben een ruim aanbod aan industriële buffetkasten.

De multifunctionaliteit van industriële buffetkasten

Vaak bestaat het bovenste gedeelte uit glas, waardoor je de ruime opbergvakken kunt vullen met de mooiste decoratie. Onderin zitten dichte deuren. Dit gedeelte leent zich dan ook perfect voor het opbergen van pannen, potten et cetera. Je merkt het al: een buffetkast is niet voor niets een van de meest veelzijdige soorten meubilair dat er te verkrijgen is. Daarnaast zijn ze beschikbaar in allerlei soorten en maten. Industriële buffetkasten zijn tevens gemakkelijk te combineren met de overige meubels in je huis. En of je nou over veel of weinig ruimte beschikt, bij Meuby Wonen is voor eenieder wel wat te vinden.

Een industriële vitrinekast voor in je woonkamer

Ben je eigenlijk op zoek naar een industriële vitrinekast? Overweeg dan eens te kijken naar de industriële buffetkasten van Meuby Wonen. Want dan sla je twee vliegen in één klap. Net als bij een normale vitrinekast kun je er je mooiste waar in stallen. Zoals je gewend bent bij een normale vitrinekast. Maar dankzij het industriële uiterlijk breng je ook de sfeer in je woonkamer nog eens naar een nieuw level. Kortom, een win-winsituatie, en dat altijd tegen een betaalbare prijs. Voelt dat niet lekker?

Wil je een industriële buffetkast kopen?

Wil je graag een industriële buffetkast kopen, maar twijfel je nog welke je moet hebben? Gelukkig heeft Meuby Wonen een ruim assortiment, waardoor er voor vrijwel iedereen wel wat tussen zit. Het is maar net wat je wenst. Is het gelukt om iets te vinden? Online bestellen gaat vervolgens heel eenvoudig in onze webshop. Kom je er onverhoopt toch niet uit? Heb je advies nodig, of ben je benieuwd naar onze industriële dressoirs of industriële tv-meubels? Trek dan gewoon aan de bel, want daar zijn wij voor. Meuby Wonen helpt je maar wat graag in de zoektocht naar jouw nieuwste aanwinst!

Alle buffetkasten | Alle mangohouten buffetkasten

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15