0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Boekenkasten van mangohout

Ben je een fervent lezer en zoek je een boekenkast van mangohout? Om je uitgebreide collectie te stallen, of omdat je het gewoon een heel fraai meubel vindt? Je hebt groot gelijk. Een boekenkast is een ware toevoeging aan bijvoorbeeld je woonkamer. Je hebt je favoriete leesvoer binnen no time in handen. Maar het draagt ook bij aan de sfeer en uitstraling in je woning. Mag je graag lezen, maar vind je het tentoonstellen van andere attributen ook belangrijk? Gelukkig zijn boekenkasten groot genoeg om deze volledig naar wens in te richten.

Onze voorliefde voor mangohouten boekenkasten

Onze voorliefde voor mangohout is ook terug te vinden in onze boekenkasten. Deze hebben een warme kleur, maar toch een stoere uitstraling. Het massieve hardhout is naast oogverblindend ook nog eens enorm duurzaam. De oorsprong van mangohouten boekenkasten ligt in India. Van massale bomenkamp is in Zuid-Azië echter geen sprake. Een mangoboom mag in India namelijk niet zomaar omgelegd worden. Dit gebeurt alleen bij bomen die uitgeleefd zijn en niet genoeg mango’s meer kunnen produceren. Met een mangohouten boekenkast help je dus niet alleen jezelf, maar draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Wist je trouwens dat mangobomen wel vijf meter dik kunnen worden? Dat is de reden dat het hout zo stevig is.

Een mango boekenkast is veelzijdig

Zoals je al wel merkt zijn we bij Meuby Wonen een enorme liefhebber van houten boekenkasten, en mangohout in het bijzonder. Een houten boekenkast kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Heb je kinderen die graag mogen lezen, of graag voorgelezen worden? Dan is een boekenkast op de slaapkamer misschien wel wat voor jou. Het is maar net welke wensen je hebt. Of je hem nou gebruikt om je collectie te showen of om andere spullen kwijt te kunnen en te decoreren: er is voor vrijwel elk wat wils.

Wil je een boekenkast van mangohout kopen?

Wil je graag een mangohouten boekenkast kopen? Wij adviseren je maar wat graag en helpen je bij het kiezen van de juiste boekenkast. Heb je nog wat tips nodig? Hier (linken naar boekenkast) hebben we er een aantal voor je opgeschreven. Weet je al wel welke je wilt? Een boekenkast is eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Zoek je toch wat anders en denk je meer te hebben aan een buffetkast, dressoir, tv-meubel of een nachtkastje? Ook dit behoort tot ons uitgebreide assortiment. Kom je er niet uit? Schroom dan niet onze hulp in te schakelen, want Meuby Wonen helpt je graag!

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15