0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Boekenkasten

Een boekenkast suf? Allang niet meer!

Een boekenkast leent zich logischerwijs perfect om al je boeken in op te bergen. Maar dat is niet het enige. Want een boekenkast is ook gewoon een heel fraai meubel. Maar een boekenkast is toch suf? Nou, dat is het allang niet meer, als het dat ooit al was. Het voorziet een ruimte in je woning juist van extra sfeer. Geef toe, wat is er nou fijner dan als fervent lezer je favoriete boeken binnen handbereik te hebben? En het zijn echt niet enkel en alleen boeken die je kunt stallen in je boekenkast. Er is ook genoeg ruimte voor andere voorwerpen, zoals bijvoorbeeld een mooi woonaccessoire.

Verhoog de sfeer met een houten boekenkast

Boekenkast zijn in veel verschillende stijlen en materialen te verkrijgen. Bij Meuby Wonen zijn we een enorme fan van houten boekenkasten. Dankzij het ‘warme’ hout verhoog je de sfeer in bijvoorbeeld je woonkamer of keuken. Een houten boekenkast kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Als blikvanger in je woonkamer, waar je je volledige collectie uit hebt gestald. Ben je meer een voorlezer? Dan past een boekenkast ook perfect op de kamer van bijvoorbeeld je kinderen.

Tips bij het kopen van een boekenkast

Welke type je ook zoekt, Meuby Wonen heeft voor vrijwel iedereen wel wat. Overweeg je een boekenkast te kopen? Dan hebben wij nog een aantal waardevolle tips voor je. Een boekenkast is namelijk niet zomaar een meubel. Met onderstaande tips weet je zeker dat je erin slaagt je boekenkast op fraaie wijze in te richten:

– Sorteer de boeken op kleur, dat creëert een rustige uitstraling
– Schaf een boekenplanksteun aan om je boeken rechtop te houden
– Denk na over de verlichting, zodat je boeken ook in het donker goed opvallen
– Heb je naast boeken nog meer in je kast staan? Zorg voor dezelfde afmetingen als de boekenkast

Boekenkast kopen bij Meuby Wonen

Ben je er zeker van dat een houten boekenkast jouw nieuwe paradepaardje moet worden? Wij adviseren je maar wat graag en helpen je bij het kiezen van de juiste boekenkast. Weet je al welke je wilt? Een boekenkast is eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Zoek je toch wat anders en denk je meer te hebben aan een buffetkast, dressoir, tv-meubel of een nachtkastje? Ook dit behoort tot ons uitgebreide assortiment. Kom je er niet uit? Schroom dan niet onze hulp in te schakelen, want Meuby Wonen helpt je graag!

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15