0
Winkelwagen
  • Wij bezorgen gratis
  • Rentevrij in 3 termijnen betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Kasten

Ben je op zoek naar een nieuwe kast? Logisch, want geen enkele woning kan zonder kasten. Ze kunnen verschillende functies hebben. Je kunt er al je spullen in kwijt, waardoor je huis er netjes en geordend uitziet. Maar kasten zijn niet enkel en alleen in praktisch opzicht van toegevoegde waarde. Want het oog wil ook wat. Een kast kan een fraaie blikvanger zijn in je huis, waarin jij je mooiste spullen kunt etaleren.

Een kast voor in de woonkamer

Het is maar net welk type kast jij in je woonkamer wilt hebben. Een belangrijke keuze, want veel mensen spenderen de meeste tijd in hun woning in de woonkamer. Het is het middelpunt van je onderkomen. Met de beentjes hoog na een intensieve dag, of een gezellige en warme avond met familie en vrienden. Een woonkamer brengt een huis tot leven.

Welke stijl moet je woonkamer uitstralen?

Aan keuze geen gebrek bij Meuby Wonen. Welke stijl zie je graag terugkomen in je woonkamer? Elke kast heeft zijn eigen kenmerken en unieke uitstraling. Wil je graag veel licht en kleur in je woonkamer? Ben je fan van strakke lijnen? Of moet jouw woonkamer een stoere sfeer uitstralen? Wij hebben kasten in allerlei stijlen, soorten en maten, waarmee vrijwel iedereen zijn of haar woonkamer volledig naar wens kan inrichten. Denk bijvoorbeeld aan landelijke kasten!

Boekenkast voor de fanatieke lezer

Wanneer je overweegt een kast te kopen, dan is het met name belangrijk er goed over na te denken wat je er precies mee wilt. Ben je een fervent lezer en lees je het ene na het andere boek? Dan is een boekenkast een aanrader. Je kunt er niet enkel je complete boekenverzameling in kwijt, maar een trendy boekenkast is ook nog eens een mooie decoratie voor je woonkamer.

De buffetkast: stal je servies op fraaie wijze

Ben je niet zo’n boekenwurm en zie je liever een buffetkast in je woonkamer? Geen probleem! Een buffetkast is een grote kast die in feite twee belangrijke functies heeft. Het onderste gedeelte wordt vrijwel altijd gebruikt als opslag, waardoor je vaak ziet dat dit stuk uit deuren en/of lades bestaat. Het bovendeel bestaat vaak uit ruime vlakken met veel glas, waarachter normaliter allerlei servies gestald wordt.

Wil je een kast kopen, maar twijfel je nog?

Wil je graag een kast kopen, maar twijfel je nog welke je moet hebben? Meuby Wonen heeft een breed scala aan kasten. Naast de hierboven beschreven buffetkasten en boekenkasten behoren ook dressoirs en tv-meubels tot ons uitgebreide assortiment.

Alle kasten | Alle industriële kasten | Alle wandkasten | Alle buffetkasten | Alle dressoirs | Alle tv meubels

 

natuurlijk en uniek
Onze woonwinkel in Twente biedt unieke producten aan. Al onze houten meubelen zijn namelijk natuurproducten en worden met de hand gemaakt. Geen meubel is hetzelfde. Jouw houten item bevat namelijk prachtige imperfecties en iedere kast en tafel heeft daardoor een eigen verhaal. Met dit robuuste randje ben je dus in staat om jouw interieur stoer karakter te geven. Uiteraard profiteer je van een hoge kwaliteit, aangezien onze producten eerlijk zijn en van hoge kwaliteit. Natuurlijk en uniek: dat is Meuby Wonen!

074 205 12 15